Archiv akcí

NAMALUJ OBRÁZEK S JAKOUKOLIV TÉMATIKOU, NÁPADŮM A FANTAZII SE MEZE NEKLADOU. STEJNĚ TAK VÝTVARNÁ TECHNIKA JE NA VAŠEM VÝBĚRU.

TŘI NEJLEPŠÍ OBRÁZKY ODMĚNÍME:

1.MÍSTO – HÁZECÍ LETADLO
2. A 3.MÍSTO – KNIHA MALÝ PRINC

POZOR! ODMĚNA ČEKÁ NA VŠECHNY ÚČASTNÍKY SOUTĚŽE. V PONDĚLÍ 29.8.2022 OD 16 DO 17 HODIN SE ZA NÁMI MŮŽETE ZASTAVIT V RODINNÉM CENTRU HANGÁR 19 A ZE SVÉHO OBRÁZKU SI UDĚLAT VLASTNÍ ODZNAK.

Obrázky zasílejte oskenované nejpozději do 21. 8. 2022 na e-mailovou adresu soutez@hangar19.cz. Nezapomeňte uvést jméno a věk toho, kdo obrázek namaloval. Nejhezčí výkresy vybereme a vítěze budeme kontaktovat v týdnu od 22. 8. 2022.

TĚŠÍME SE NA VAŠE OBRÁZKY A PŘEJEME KRÁSNÉ PRÁZDNINY

Osobní a kontaktní údaje jsou určeny výhradně pro účely této soutěže. Nebudou nikde zveřejňovány v plném rozsahu. Zákonný zástupce dítěte uděluje zasláním díla do soutěže souhlas s uveřejněním díla dítěte a jeho jména na webové a facebookové stránce Hangáru 19.

Namaluj obrázek s leteckou tématikou.

Může to být letadlo, letiště, malý Aero, zkrátka cokoliv vás napadne. Fantazii se meze nekladou. Stejně tak výtvarná technika je na vašem výběru.

Tři nejlepší obrázky odměníme.

1. místo - házecí letadlo

2. a 3. místo - kniha Malý princ

POZOR! Odměna čeká na všechny účastníky soutěže. V pondělí 30.8.2021 od 16 do 17 hodin se za námi můžete zastavit v rodinném centru Hangár 19 a ze svého obrázku si udělat vlastní odznak.

Obrázky zasílejte oskenované nejpozději do 22.8.2021 na e-mailovou adresu soutez@hangar19.cz. Nezapomeňte uvést jméno a věk toho, kdo obrázek namaloval. Nejhezčí výkresy vybere sám Aero a vítěze budeme kontaktovat v týdnu od 23.8.2021.

Těšíme se na vaše obrázky a přejeme krásné prázdniny.

Osobní a kontaktní údaje jsou určeny výhradně pro účely této soutěže. Nebudou nikde zveřejňovány v plném rozsahu. Zákonný zástupce dítěte uděluje zasláním díla do soutěže souhlas s uveřejněním díla dítěte a jeho jména na webové a facebookové stránce Hangáru 19.

Návštěvníci Kbelské stezky pozor! V těchto dnech pro vás chystám akci spojenou s novým fenoménem zvaným "KAMÍNKOVÁNÍ".

Na jednotlivé zastávky budu postupně umísťovat kamínky s logem Hangáru 19. Ti z Vás, kteří kamínek najdou a vyfotí jej u některé ze zastávek, získají speciální odznak malého pilota. Tuto fotografii je třeba vložit na fb stránky Hangáru 19. Každého takového nálezce neprodleně kontaktuji a předám mu slíbenou odměnu. Už teď se na Vás moc těším.

Váš Aero

Sportovní klub Kbely pořádá v úterý 1. 1 .2019 "Novoroční blesk" - 28. ročník otevřeného turnaje jednotlivců v blesku.

Kompletní propozice ke stažení zde.

Tvoříte rádi? Přijďte si mezi nás něco krásného vyrobit.

Výtvarný klub se koná každé pondělí mezi 16 a 18 hodinou. A co pro vás v následujících týdnech chystáme? Těšit se můžete na různá tématická tvoření.

Program ke stažení zde

Nízkoprahové centrum aktivit městké části Praha 19 pořádá VÁNOČNÍ TVOŘENÍ - v sobotu 9.12.2016 od 15:00 hod.
 
Příchozí si budou moci vytvořit:

- originální vánoční ozdobičky
- vyzkoušet decoupage
- namalovat originální hrneček
- vyrobit vánoční dekorace

Letáček ke stažení v PDF zde

 

Zveme Vás na přednášku o osobní bezpečnosti, která se uskuteční dne 14.3.2017 od 15:30 do 17:30 v Nízkoprahovém centru aktivit MČ 19.

 

 

Nízkoprahové centrum aktivit městké části Praha 19 pořádá turnaj v dámě.
 
Datum: sobota 27. 5. 2017
Zahájení: 15.00 h

Dáma je název celé skupiny abstraktních strategických her se staletou tradicí. Rozeznáváme například českou, anglickou, mezinárodní, brazilskou, španělskou, kanadskou, tureckou, rohovou, jezdeckou, dvojitou dámu. Je ale i řada dalších variant této hry a u nás se řadí k velmi rozšířeným zábavám. V NCA se bude hrát česká dáma, tedy podle pravidel České federace dámy. Zájemci o turnaj si tak mohou vyzkoušet poměřit si své síly v této deskové hře.
           

Kompletní propozice ke stažení v PDF zde

 

Nízkoprahové centrum aktivit Městské části Praha 19 pořádá TURNAJ VE STOLNÍM STIGA HOKEJI.

Turnaj proběhne v sobotu 20. 5. 2017 od 15:00 hodin.

Turnaje v tomto stolním hokeji se v NCA pořádají v režii Klubu Stiga hokeje, který tam již několik let působí. Stolní hra Stiga hokej sice pochází ze Švédka, zdomácněla však i u nás. Pořádají se v ní dlouhodobé soutěže na celostátní úrovni a rozčleněné podle věku i výkonnosti hráčů. Turnaje v NCA jsou však určeny pro všechny hráče bez rozdílu věku a výkonnosti. Samozřejmě se v nich prosazují více hráči s vyšší výkonností, nicméně nepostrádají zajímavost a přinášejí napínavá utkání. Ti méně zdatní hráči pak mají možnost procvičit si postřeh, umění útoku a obrany i schopnosti dostat malé plastové hráče pohybující se na táhlech do souhry, v porovnání s výkonnostními hráči.

Kompletní propozice ke stažení zde

Nízkoprahové centrum aktivit městké části Praha 19 pořádá turnaj ve stolním fotbálku.
 
Datum: sobota 13. 5. 2017
Zahájení turnaje: 15.00 h

Kompletní propozice ke stažení v PDF zde

 

O životě - Hangár 19

Pořad o Kbelácích pro Kbeláky. Seznamte se s osobnostmi, kteří zde žijí, tvoří a nebo mají nějakou vazbu na Kbely.

Free Wifi Zone
crossmenu